Premii importante obținute de elevii cercului de electronică și robotică de la Palatul Copiilor Botoșani

cercul de electronica de la Palatul Copiilor -BotosaniEchipa de electronică, automatizări robotică de la Palatul Copiilor Botoșani a participat la cea de-a IX a ediție a concursului „Stil Electronic”. Concursul a avut loc la Colegiul Tehnic Metalurgic Slatina și a reunit echipaje din 12 județe.

like facebookConcurenți de toate vârstele și-au  demonstrat îndemânarea într-ale electronicii și roboticii. Ei au participat la probe de practică, teorie, proiectare cablaj, prezentare proiecte și întreceri între roboți. În urma acestor probe echipajul din Botoșani și-aarătat competențele și, ca de fiecare dată, a obținut primele poziții, obținând zece locuri I și trei locuri II.

cercul de electronica de la Palatul Copiilor -BotosaniEchipa a fost formată din elevii: Bejinariu Alexandru, Tatar Andreas, Horbuli Mihnea, Botez Serban, Visan Andrei, Clodninschi Darian, Grigore Eduard și Ursu George.

Acest concurs este primul dintr-un maraton competițional, echipa urmând să participe la patru competiții naționale și una internațională, până la vacanța de vară.

cercul de electronica de la Palatul Copiilor -Botosani

cercul de electronica de la Palatul Copiilor -Botosani

cercul de electronica de la Palatul Copiilor -Botosani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *