Deţinuţi recompensaţi cu zile libere de Paşte

penitenciarul botosani În perioada sărbătorilor de Paşte mai mulţi deţinuţi încarceraţi în Penitenciarul Botoşani au beneficiat de zile libere sau dreptul în plus la vizite sau pachete pentru o conduită corespunzătoare.

like facebook Astfel, patru persoane încarcerate au beneficiat de trei zile libere în perioada sărbătorilor, iar 154 de persoane private de libertate au fost recompensate cu suplimentarea dreptului de a primi vizită şi pachet.

„Prin grija preotului capelan, persoanele custodiate au primit Lumina Sfântă a Învierii la camerele de deținere, urmată de împărţirea Paştilor. De asemenea, în Săptămâna patimilor au fost oficiate slujbele Deniilor, cu accent pe Denia Prohodului din Vinerea Mare. Desfăşurarea activităţilor din această perioadă vin să susţină afectiv şi moral persoanele private de libertate în această perioadă şi nu în ultimul rând, să cultive spiritului şi valorile moral – creştine în rândul acestora, să faciliteze recuperarea psiho – comportamentală şi stimularea altruismului şi menţinerii contactelor cu familia şi comunitatea”, se arată într-un comunicat de presă al Penitenciarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *