Frumoasa poveste de dragoste dintre o prezentatoare TV din SUA şi un moldovean din Botoşani: “Mi-a dat o noua viaţă!”

Elizabeth si Alex DarscanuIn 2002, prezentatoarea TV Elizabeth Alex se afla in Botosani cu Medical Missions Foundation, lucrand la un reportaj pentru KSHB, un post TV din Kansas City, SUA.

In timp ce lua interviuri la localnicii din Botosani, Elizabeth era ajutata de Alex Drascanu, un translator local.

Dupa ce a venit si a 2-a oara in Botosani, Elizabeth si sotul sau au decis sa adopte un orfan din Romania. Insa, la sfarsitul anului 2003, sotul ei este diagnosticat cu cancer. In mod tragic, se stinge 6 luni mai tarziu.

like facebookSi, desi Romania restrictioneaza procedura referitoare la adoptiile de copii, Elizabeth ramane implicata in actiunile referitoare la orfelinat. Dupa ce se intoarce in 2004, prietenia sa cu Alex continua. Cunoscand drama prin care tocmai trecuse, atat el cat si rudele sale o invita pe jurnalista la cina, pentru a-i arata sustinere.

In 2005, Elizabeth planuia sa se intoarca din nou in Romania, insa planul sau este dejucat de uraganul Katrina si pleaca in New Orleans, pentru a acoperi evenimentul. Iar cand Alex isi da seama ca ea nu mai vine.. simte ca ii lipseste ceva. Astfel ca o suna si ii spune: “Mi-e dor de tine“.

Un an mai tarziu, ea reuseste sa duca la bun sfarsit calatoria romaneasca pe care o planuise. Iar in ultima seara a sederii sale in Botosani, Alex ii spune: “Elizabeth, intotdeauna te-am iubit si ma intreb daca nu cumva ma iubesti si tu pe mine”.

Elizabeth este luata prin surprindere, insa decide sa se gandeasca serios la aceasta relatie. In scurt timp, Alex face si el o vizita in Kansas City, iar dupa 2 ani relatia lor devine tot mai stransa. In martie 2008, Alex o cere in casatorie, iar in luna iunie are loc si fericitul eveniment, in Kansas City.

Activitatile lor comune favorite: le place sa se plimbe pe langa lac, sa se uite la fotbal si sa petreaca timpul cu prietenii.

Cariere

Conform Kansas City Star, Alex a obtinut un master in psihologie in Romania, iar acum studiaza pentru obtinerea unei diplome in asistenta sociala. Elizabeth munceste in prezent la Unbound, o organizatie umanitara internationala, care ajuta oamenii foarte saraci. Impreuna, acest cuplu se ocupa de strangerea de fonduri si de administrarea unui orfelinat din Romania.

Familie

Ei traiesc acum in Kansas City impreuna cu fiica lui Elizabeth. De asemenea, ei ii considera pe copiii din orfelinat ca facand parte din familia lor.

Calitatile pe care le apreciaza unul la celalalt

Elizabeth: “Alex este un prieten loial si un partener. Este haios si imi hraneste spiritul. Mi-a dat o noua viata.”

Alex: “Elizabeth este un prieten foarte bun. Este rabdatoare si ma sprijina cu adevarat in tot ce fac. Are o inima foarte mare si depune toate eforturile ca sa ajute oamenii.”

Sursa: stirileprotv.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com