Prins de poliţiştii de frontieră în timp ce se plimba cu un Daimler-Chrysler „expirat”

masina politie frontieraÎn urma unei acţiuni specifice desfăşurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti, un cetăţean român s-a ales cu dosar penal pentru punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat, după ce a fost depistat la volanul unui autoturism care avea numerele de înmatriculare expirate.

Joi, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani a oprit în trafic, în localitatea de frontieră Bogdăneşti, un autoturism marca Daimler-Chrysler, condus de cetăţeanul român Petru T., în vârstă de 40 de ani.

like facebookLa controlul documentelor s-a constatat că numerele de înmatriculare ale autoturismului sunt expirate din 11 februarie 2015. Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „punerea în circulaţie a unor autovehicule neînmatriculate sau neînregistrate”, documentele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *