O firmă din Botoşani l-a impresionat pe primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu

sorin oprescu vatra domneascaProdusele unei firme din Botoşani au reuşit să îl impresioneze pe primarul capitalei Sorin Oprescu. Cozonacul Domnesc, pasca şi plăcinta Poale’n Brâu au fost delicatesele gustate de edilul Bucureştiului, făcând şi o comandă pentru masa de sărbători. Firma este prezentă la Târgul de Tradiţii şi Flori de Sărbători din Cişmigiu organizat în această săptămână.

like facebook„Când s-a apropiat domnul Oprescu de standul nostru a exclamat „OOO! Aici avem vestitele plăcinte „Poale’n Brâu”. Primarul General al capitalei a apreciat autenticitatea şi savoarea produselor noastre pascale şi a comandat Cozonac Domnesc şi Pască de la Botoşani”, a declarat Elena Timofte.

sorin oprescu vatra domneasca1Potrivit acesteia, primarul a dispus unui director din cadrul instituţiei pe care o conduce ca firma din Botoşani să facă parte din delegaţia ce va reprezenta România la Bruxelles în cadrul expoziţiilor de profil.

La începutul acestui an firma din Botoşani a reprezentat România, prin intermediul Ministerului Agriculturii, la târgul bio expoziţional din Berlin şi a primit diplomă pentru originalitatea produselor.

Produsele tradiţionale din Botoşani au atras atenţia şi presei centrale. Elena Timofte a fost invitată astazi dimineata la o emisiune la Postul Realitatea TV unde au fost apreciate produsele naturale şi tradiţionale, o alternativă sănătoasă la multe produse prezente pe rafturile supermarketurilor.

Cozonacul Domnesc se comercializeaza doar in reteaua de magazine proprii ale fabricii. Magazinele proprii se găsesc în cadrul complexului comercial Orhideea, Calea Naţională 69, Griviţa nr 3, Săvenilor, Piaţa Viilor, Piaţa Mare, Prieteniei nr 4, Gheorghe Filipescu, Strada Luna şi strada Nicolae Iorga nr3,Strada Primaverii 31 si Strada Sucevei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *