Vezi unde petrec Paștele cei mai importanți oameni din Botoșani!

inviere la Cuvioasa Parascheva Botosani 034Cei mai importanți oameni din Botoșani, după funcțiile administrative deținute, vor petrece sărbătorile de Paște în familie. Spre deosebire de sărbătorile de iarnă, când VIP-urile pleacă în concedii, la Paște toată lumea stă acasă.

Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, va participa, în noaptea de Înviere, la slujba oficiată la Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril. În prima zi de Paște, șeful județului va pleca la Iași, acolo unde locuiesc părinții săi. Sorescu urmează să se întâlnească acolo cu sora sa, plecată de mai mulți ani în Australia.

like facebookPrefectul Costică Macaleți va petrece și el Paștele în familie, însă nu la Botoșani. El va merge la Târgu Mureș acolo unde va sta alături de soția sa și familia acesteia. Macaleți va rămâne la Târgu Mureș pe toată perioada Paștelui.

Primarul Botoșaniului, Ovidiu Portariuc, va sta și el cu familia sa. Acesta urmează să îl primească de Paște pe fiul său, David, în vârstă de șapte ani. Cei doi urmează să meargă la Înviere cel mai probabil la Biserica Cuvioasa Parascheva aflată în apropierea blocului în care locuiește.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *