Cere ajutor pentru a supraviețui! Un adolescent din Botoșani suferă de o boală foarte gravă

cosmin dragu botosaniUn adolescent de 17 ani din Botoșani are nevoie urgent de ajutorul semenilor pentru a putea supraviețui. Cu doar două zile înainte de Paște, familia acestuia încearcă să sensibilizeze creștinii pentru a obține sprijinul financiar din partea acestora.

Cosmin Dragu împlinește, în iunie, 17 ani. De peste opt ani, el a fost diagnosticat cu o boală foarte gravă, care îl chinuie și îl ține la pat. Cosmin suferă de distrofie musculară progresivă de tip Duchen, iar singura sa șansă de a mai spera la viață este să beneficieze de o intervenție chirurgicală, un implant de celule stem, în China.

like facebookPărinții lui Cosmin au nevoie de 30.000 de euro pentru a asigura deplasarea și tratamentul fiului lor, însă până acum au adunat circa 20.000 de euro.

cosmin dragu- botosaniPentru a face rost de diferența de bani, tatăl băiatului, Cristinel Dragu, face un apel la orice om cu dare de mână.

Starea lui Cosmin este cu atât mai gravă cu cât de ceva timp acesta a fost imobilizat la pat. Adolescentul a fost nevoit să abandoneze, din acest an, școala, iar acum trăiește doar cu speranța în Dumnezeu. Pentru că musculatura a fost puternic afectată, el nu poate să se țină pe picioare, astfel încât pentru orice deplasare are nevoie de scaun cu rotile.

Familia Dragu îi roagă pe toți cei care pot să îl sprijine pe Cosmin să depună bani în contul în lei deschis la CEC Bank Botoșani.

Contul este: RO96CECEBT0108RON0368718.

Familia poate fi contactată la telefon 0751.82.50.11

 

One thought on “Cere ajutor pentru a supraviețui! Un adolescent din Botoșani suferă de o boală foarte gravă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *