Magazinele Admir au program non stop şi în noaptea de Înviere

Magazinele Admir BotosaniOpt din cele zece magazine Admir din Botoşani îşi vor menţine programul de funcţionare non-stop inclusiv în noaptea de Înviere.

„Magazinele Admir sunt deschise permanent, de peste 20 de ani, inca de la infiintarea primului Admir, si, desigur, nu vom schimba acest program de functionare non stop nici in perioada Sarbatorilor Pascale”, a declarat Ionel Rosu, directorul general al companiei Admir.

like facebookSingurele magazine care nu vor fi deschise sunt cele care opereaza in incinta fabricilor Formens si Artsana, unde, evident, si angajatii au liber in aceasta perioada.

In perioada premergatoare Pastelui, Admir a organizat, cu sprijinul furnizorilor sai, promotii la produsele Romaqua si Braun, in care au fost date mici cadouri pentru cumparaturi in valoare de peste 10 lei. Pentru a atrage clientii in magazinele nou deschise – cele din incinta fabricilor – acestora le-a fost oferit popcorn cald.

„A fost un truc olfactiv ce ne-a adus noi clienti. Tot in magazinele acestea am instalat cuptoare cu microunde si am oferit acces gratuit la ele clientilor ca sa-si poata incalzi mancarea adusa de acasa, nu doar sandviciurile cumparate de la noi”, spune Ionel Rosu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *