Un inginer de la Doly Com a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial de QWAN KI DO seniori

eugen turcanu narcis agachiIn perioada 3-4 aprilie a avut loc la Centre Sportif de la Foret de Soignes, Bruxelles, Belgia al VI-A editie a Campionatului Mondial de QWAN KI DO seniori. Competitia a avut loc pe categoriile grade feminin si masculin si centuri negre feminin si masculin. Probele la care s-a concurat au fost thao quyen (proba tehnica) si song dau(lupta competitionala)  pe echipe si song dau cu arme traditionale (baston lung, bastoane scurte, long gian, sabie de lemn, tonfa).

Din partea CS DAO Botosani a participat Narcis Agachi, centura neagra 1 Dang, care a luptat in echipa Romaniei de centuri negre formata din 5 titulari si 3 rezerve. Acesta a obtinut locul III si medalia de bronz.

Acesta are 31 de ani este inginer in industria alimentara la societatea DOLY COM srl Roma, Botosani si tatal unui baietel. A obtinut in 2007 medalie de bronz la Campionatul Mondial din 2007, Bucuresti cu echipa de grade, medalie de argint la Campionatul Mondial intercluburi din 2011, Rabat , Maroc cu echipa CS DAO Botosani, medalie de aur la Campionatul European din 2013, Zurich, Elvetia cu echipa de centuri negre. Este multiplu medaliat in plan national atat la probele tehnice cat si cele de lupta, In prezent este Campionul National al Romaniei la lupta.

Sursa: comunicat presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *