Înscrieri de primăvară la ziarul Buzz. Copiii și adolescenții, așteptați să învețe tainele jurnalismului

buzzÎn perioada 15-30 aprilie, se fac înscrieri pentru cursul de jurnalism și comunicare organizat în cadrul redacției ziarului Buzz. Cursurile se vor organiza pe grupe de vârstă, respectiv 6-8 ani, 9-11, 12-14 și 15-18 ani, iar copiii care le urmează, vor avea posibilitatea să devină mici reporteri ai orașului, pentru că vor scrie la un ziar real dedicat copiilor și adolescenților.

Totodată, prin cursul de jurnalism și comunicare participanții vor beneficia de exerciții de dicție, jocuri de îmbunătățire a comunicării și de stimulare a imaginației.

Copiii vor învăța prin activitățile propuse, odată înscriși la curs, să-și stăpânească emoțiile în fața unui public și a unei camere de luat vederi, vor învăța să adreseze corect o întrebare, noțiuni elementare despre jurnalism, vor ști să scrie un text jurnalistic în funcție de grupa de vârstă la care sunt înscriși etc.

buzzÎnscrierile de primăvară se fac în perioada 15-30 aprilie printr-un email la [email protected], cu datele personale: nume, prenume, vârsta, un nr de telefon și un motiv pentru care copilul dorește să urmeze aceste cursuri.

Selecția participanților va avea loc pe data de 1 mai la o oră și o locație ce vor fi comunicate ulterior.

Ziarul Buzz este în prezent singura publicație scrisă de copii și adolescenți în Botoșani și se adresează copiilor, adolescenților și totodată părinților, bunicilor și cadrelor didactice.

Mai multe detalii despre curs poti fi aflate și pe siteul ziarului aici.

buzz - flyer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *