Stagiu de pregătire în administrația publică pentru liceenii botoșăneni. Vezi când se fac înscrierile!

Ovidiu Portariuc colegiul laurianPrimăria Municipiului Botoşani demarează programul INTERNSHIP AdministrationBT, program ce se va desfăşura în perioada 4– 8 Mai 2015. Acest proiect are drept misiune familiarizarea elevilor cu administraţia publică, în vederea unei potenţiale cariere în sistemul administrativ botoşănean.
În acest interval, în cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Botoşani vor fi primiţi elevi din clasele IX – XII, de la toate liceele din Municipiul Botoşani, care vor avea posibilitatea de a lua contact cu administraţia publică, prin efectuarea unui stagiu de pregătire. Consiliul Judeţean Botoşani se alătură acestui demers împreună cu structurile din subordinea acestuia.
like facebookPentru a veni în sprijinul elevilor dornici să participe la acest program, a fost creată o pagină de Facebook unde aceştia se pot înscrie prin completarea unui formular, alegând una dintre opţiunile următoare: Primăria Municipiului Botoşani, Instituţia Prefectului Botoşani, Consiliul Judeţean Botoşani şi Inspectoratul Judeţean Şcolar.
Înscrierile încep la sfârșitul acestei săptămâni, iar termenul limită este 26 Aprilie 2015, ora 24:00.

Avem o invitație pe care o lansăm tinerilor, să participe la un proiect vreme de câteva zile, să lucreze alături de noi, să fie colegii noștri, să lucreze în interiorul administrației publice locale, să vadă ce înseamnă administrația. Va fi lansată și pagina de Facebook a acestui program”, a declarat primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc.

Acest proiect este bazat pe principiile unei societăţi echilibrate, în care fiecare tânăr îşi poate exprima liber opinia, oferindu-i-se şansa de a contribui în mod activ la bunul mers al comunităţii locale şi şcolare.

Funcție de interesul tinerilor, programul va fi extins pe parcursul anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *