Marius Baciu: Au fost două meciuri, unul până la eliminare şi unul după

antrenor Concordia 1 (1)Proaspătul antrenor al Concordiei Chiajna a debutat cum nu se poate mai rău pe banca echipei. Marius Baciu a plecat înfrânt de la Botoşani, însă s-a declarat mulţumit de echipă.

like facebookTehnicianul a menţionat că deciziile centralului au influenţat meciul spunând că până la eliminarea de la jumătatea primei reprize echipa sa a controlat jocul. Mai mult decât atât, acesta a contestat şi lovitura de la 11 metri primită de oaspeţi spunând că a fost un contact normal între cei doi jucători.

„Au fost două meciuri, unul până la eliminare şi unul după. Am avut ocazii foarte mari de a marca dar nu contează pentru că am pierdut trei puncte. Vreau să trecem peste greşelile pe care le-am făcut. Am avut o primă parte foarte bună, am controlat jocul, ne-am creat ocazii. Încep să cunosc jucătorii, sunt foarte mulţumit de lotul pe care îl am. Echipa nu merită să fie pe locul pe care este acum. Nu comentez arbitrajul dar am impresia că faultul nu a fost în careu. Ambii bagă mâna. Nu a fost intenţie de fault sau joc nesportiv. Din astea se întâmplă multe”, a declarat Marius Baciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *