Trei funcţii publice de execuţie din cadrul Primăriei Botoşani, scoase la concurs

Primaria BotosaniPrimăria Botoşani organizeaza in perioada 12 – 14 mai concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminata, a trei functii publice de executie vacante. Este vorba de un post de consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Serviciului Investitii, Dezvoltare Locala – Compartiment Investitii Scoli, cultura, unitati medicale, un post de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Investitii, Dezvoltare Locala – Compartiment Investiti Scoli, cultura, unitati medicale precum şi un post de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Investitii, Dezvoltare Locala.

like facebookConditii generale de participare la concurs: candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 republicata cu modificarile si completarile ulterioare.

Condifii specifice: 1. Consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Serviciului Investilii, Dezvoltare Locala – compartiment Investitii scoli, cultura, unitati medicale – studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul inginerie civila sau ingineria instalatiilor.

2. Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Investilii, Dezvoltare Locala – Compartiment Investilii scoli, Cultura, Unitati Medicale – studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul inginerie civila sau ingineria instalatiilor – vechime in specialitatea studiilor necesare indeplinirii functiei publice de minimum 9 ani.

3. Consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Investitii, Dezvoltare Locald – studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul inginerie civila sau-ingineria instalatiilor. – vechime in specialitatea studiilor necesare indeplinirii functiei publice de minimum 1 an.

Concursurile vor avea loc la sediul Municipiului Botogani, in data de 12 mai 2015 – proba scrisa si 14 mai 2015 – interviul. Dosarele de inscriere la concurs se pot depune pana la data de 30 aprilie 2015 oru 16.00, la sediul Municipiului Botosani, Piata Revolutiei nr. 1, Camera l.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *