Un şofer a ratat o depăşire şi s-a izbit în trei maşini parcate şi a fugit de la locul incindentului

politie accident leorda 1Un şofer riscă să rămână patru luni pieton după ce sâmbătă a ratat o depăşire efectuată pe strada Sfântul Ioan Românu din Dorohoi şi a avariat alte trei maşini.

like facebookDupă incident şoferul a plecat de la faţa locului însă poliţiştii l-au identificat atât pe el cât şi maşina după declaraţiile martorilor.

Potrivit legii, întrucât accidentul nu s-a soldat cu victime, şoferul vinovat avea dreptul să anunţe incidentul la 24 de ore de la producere. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, Poliţia Rutieră Dorohoi a demarat acţiunile specifice pentru identificarea şi tragerea lui la răspundere.

„Proprietarul maşinii implicate în carambol va fi înştiinţat, potrivit legii despre faptul că autoturismul proprietate a fost implicat într-un accident din care a rezultat avarierea altor maşini. El va fi nevoit să declare cine a condus maşina la momentul respectiv”, a declarat comisarul şef Marcel Prichici, şeful Poliţiei Dorohoi. În cazul în care propietarul maşinii va declara în fals iar agenţii vor putea proba acest lucru, pe numele acestuia, pe lângă reţinerea permisului va fi întocmit dosar penal de fals în declaraţii.

Sursa: OpiniadeDorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *