Iveco Daily fără asigurare, depistat în trafic la Româneşti

politia de frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti au întocmit dosar penal unui cetăţean român care a fost depistat conducând un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, care nu avea asigurare obligatorie valabilă.

Pe 5 aprilie a.c., în jurul orei 10.30, un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Româneşti, au oprit pentru control, în localitatea Ştefăneşti, un autoturism marca Iveco Daily cargo, înmatriculat în Marea Britanie, condus de cetăţeanul român Neculai V., în vârstă de 64 de ani.

like facebookDeoarece lucrătorii noştri au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea poliţei de asigurare, au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul nu are asigurare obligatorie valabilă.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infraţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *