FOTO Conducerea Urban Serv a inaugurat Hala de Lactate din Piaţa Viilor

hala de lactate piata mica botosaniConducerea Urban Serv a inaugurat, luni, hala de lactate din Piaţa Viilor. Conducerea societăţii ce administrează piaţa a venit însoţită de o comisie tehnică precum şi de reprezentanţii constructorului Aquaterm.

like facebookDirectorul Urban Serv, Simion Drelciuc a menţionat că este mulţumit de lucrare, la prima vedere, însă comisia tehnică va analiza detaliile.

Acesta a menţionat că în interiorul clădirii îşi vor expune marfa aproximativ 15 comercianţi locali şi câţiva comercianţi din Republica Moldova sau Ucraina. Comercianţii îşi vor putea expune marfa la începutul lunii mai, după ce spaţiul va fi dotat cu mobilierul necesar.

„Arată bine, este o vizualizare făcute de noi nespecialişti, dar este o comisie care va analiza amănunţit toate lucrările. Suntem mulţumiţi de ceea ce s-a făcut până în momentul acesta şi urmează ca în perioada următoare să se facă dotarea cu mobilierul necesar. Sper ca la începutul lunii mai să putem face inaugurarea locaţiei”, a declarat Simon Drelciuc.

hala de lactate piata mica botosani3hala de lactate piata mica botosani2hala de lactate piata mica botosani1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *