Leo Grozavu, înaintea meciului cu Chiajna: Indiferent de vreme, de absențe, de arbitraj, noi trebuie să câștigăm

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoșani vrea neapărat o victorie, miercuri, împotriva Concordiei Chiajna.

Leo Grozavu a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă că echipa trebuie să obţină cele trei puncte indiferent de vreme, de absenţele din lot şi de arbitraj.

like facebook„Nu e presiune dar din cele şapte etape nu am obţinut nicio victorie. Suntem afectaţi şi ne dorim să se întâmple cât mai rapid. Nu am pierdut jocuri multe dar nici nu am câştigat ceea ce e o problemă. Meciurile care trebuie tranşate sunt cu echipele cu care ne batem pentru a rămâne în prima ligă. Sunt anumite lucruri care nu funcţionează aşa cum trebuie. Nu trebuie să căutăm scuze. Indiferent de ce va fi noi trebuie să câştigăm meciul cu Chiajna. Indiferent de arbitraj, noi trebuie să câştigăm. Indiferent de vreme, noi trebuie să câştigăm, indiferent de absenţele pe care le vom avea, noi trebuie să câştigăm. Ar trebui să avem orgoliul rănit că nu am câştigat de şapte etape. Nu este o situaţie plăcută dar sper să recucerim locul şapte. Vom încerca să punem presiune, să atacăm. Botoşaniul nu stă la cutie şi să încerce contraatacul. Nu îmi aduc aminte să ne fi dominat vreo echipă. Sunt câţiva jucători incerţi. Este o săptămână cu trei jocuri, s-a acumulat şi o stare de oboseală”, a declarat Leo Grozavu.

Meciul dintre FC Botoşani şi Concordia Chiajna se va disputa, miercuri, de la ora 17.00 şi va fi transmis de Look Plus Dolce şi Digi Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *