Elev călcat de microbuzul şcolar

microbuz scolar elev accidentUn elev de 12 ani a fost accidentat, vineri,  de autobuzul școlar care-l ducea acasă. Copilul, din Șendriceni, a ajuns în cele din urmă la un spital din Iași cu multiple fracturi la oasele tălpii piciorului, întrucât roata mastodontului i-a trecut peste încălțăminte.

like facebookCazul a intrat în atenția Biroului Rutier Dorohoi după ce Spitalul Dorohoi a comunicat că o ambulață a adus din comuna Șendriceni un elev care, cel mai probabil a fost victima unui accident rutier. Odată intrați polițiștii pe fir s-a constatat că elevul a fost accidentat de autobuzul școlar, în timp ce șoferul efectua o manevră de mers cu spatele pentru a întoarce mașina, în apropierea unui capăt de pod. Martorii susțin că, elevii acționează la fel în fiecare zi. Imediat după ce coboară din autobuz se iau la fugăreală, se ascund în spatele mașinii sau mai grav se angajează în traversarea șoselei, prin spatele autobuzului, loc unde nu au vizibilitate și nu se asigură.

Așa s-a întâmplat și vineri când șoferul nu a observat la timp elevul și una din roți i-a trecut peste picior. Cum situația era una specială întrucât șoferul avea de dus acasă mai mulți copii, elevul care acuza dureri a fost urcat în autobuz și dus la dispensarul din comună, locul unde majoritatea elevilor urmau să coboare.

”Cadrele de la dispensar au chemat o ambulanță întrucât cazul era unul complex iar spitalul ne-a informat despre eveniment. Facem cercetări deocamdată pentru elucidarea condițiilor în care a avut loc accidentul și pe măsură ce vom clarifica circumstanțele vom dispune soluție procedurală. Elevul a fost trimis de la Dorohoi la Botoșani iar acum am fost informați că a ajuns la Iași”, a declarat comisarul șef Marcel Prichici, șeful Poliției Dorohoi.

Sursa: OpiniadeDorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *