Vezi cum cântă fata din Dorohoi care lucrează cu tatăl Andreei Bălan!

vanessaSandel, tatal Andreei Balan, face piese si lanseaza artisti pe banda rulanda. Acum, compozitorul lucreaza o micuta Vanessa, care locuieste in Belgia, si crede despre ea ca poate fi o a doua Andreea Balan. Vanessa Renata Mihalache este nascuta in Dorohoi, in judetul Botosani, insa de 8 ani locuieste in Belgia cu parintii. Acolo, fetita a avut norocul de a invata limba franceza la perfectie. La numai cei 11 anisori ai ei, Vanessa adora sa cante, sa danseze, sa calatoresca si sa citeasca, fiind o fire glumeata, dupa cum sustine compozitorul Sandel Balan.

like facebookParintii fetei au decis sa o dea la cursuri de muzica, pian si canto, dupa ce au vazut ca isi petrece majoritatea timpului in fata oglinzilor, cantand. Mai mult, Vanessa mai are o sora mai mare, pe Francesca (18 ani), fata care adora si ea muzica. Tanara a participat la Vocea Belgiei.

Vanessa isi doreste sa imparta cu totii bucuria de a fi copil, prin cantecele ei si sa  transmita energia ei plina de unde positive. Dupa primul single, “Suntem happy”, Vanessa vine acum cu o noua melodie intitulata “Identite”, in care timbrul special al vocii este ajutat de perfectiunea cu care pronunta textul in limba franceza”, sustine Sandel Balan.
Sursa: wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *