Vezi ce filme poţi urmări la CineGrand în perioada 3-9 aprilie!

program cine grandCinematograful CineGrand vine cu o nouă ofertă pentru iubitorii de film. Astfel, în perioada 3-9 aprilie, iubitorii de film au parte de o colecţie impresionantă de producţii.

like facebookCapul de afiş este Fas and Furios 7, unul dintre cele mai aşteptate filme din 2015.  Filmul dedicat actorului Paul Walker, mort într-un accident de maşină, continuă povestea curselor de maşini şi a schimburilor de focuri dintre răufăcători şi echipa de piloţi profesionişti.

 

Pasionaţii de comedie pot urmări Get Hard, un film ce spune povestea unui manager  managerul de fonduri speculative, milionarul James (Will Farrell) care este arestat pentru fraudă şi trimis să-şi ispăşească pedeapsa la San Quentin. Judecătorul îi dă 30 de zile pentru a-şi pune afacerile în ordine. Disperat, el se adresează lui Darnell (Kevin Hart) pentru ca acesta să-l pregătească pentru  viaţa dincolo de gratii.

 

Printre filmele ce mai pot fi vizionate la cinematograful din Mall se mai numără Insurgent, Big Game, The Longest Ride, Home, dar şi alte producţii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *