Purtătorul de cuvânt al PSD: Dacă PNL-iștii vopsiți îi susțin pe întreprinzătorii botoșăneni, să voteze Codul Fiscal în Parlament!

Costel LupascuPurtătorul de cuvânt al PSD Botoșani, Costel Lupașcu, a declarat că Alianța Răului PDL-PNL nu mai reprezintă mișcarea liberală din Botoșani, întrucât este controlată exclusiv de susținătorii guvernării Băsescu-Boc-Udrea, care a luat cele mai dure măsuri anti-liberale, începând de la creșterea TVA, până la impozitul forfetar care a condus la închiderea a sute de mii de întreprinderi mici și mijlocii.

Nu poți să distrugi sute de mii de întreprinzători prin creșterea taxelor și impozitelor, iar apoi să îți pui sigla PNL la ușa partidului, pretinzând că ești liberal și că îi reprezinți pe întreprinzători. Este o mare ipocrizie în discursul foștilor PDL-iști, care acum se ascund sub sigla PNL. Liberalismul din Botoșani a murit în momentul în care vechii liberali nu mai au nimic de spus în Alianța Răului,  controlată acum exclusiv de susținătorii guvernării Băsescu-Boc-Udrea”, a explicat purtătorul de cuvânt al PSD Botoșani.

Costel Lupașcu a mai adăugat că apelul făcut de PSD la parlamentarii PNL din Botoșani de a susține noul Cod Fiscal propus de Guvern, nu a primit niciun un răspuns, deși proiectul de lege conține cele mai liberale măsuri de după Revoluție. „Dacă Alianța Răului într-adevăr reprezintă mișcarea liberală din Botoșani, să voteze în Parlament Codul Fiscal propus de PSD! Noi am făcut acest apel, dar nu am primit niciun răspuns. Am arătat că noul cod avantajează cele aproape 4.000 de micro-întreprinderi din județ și va genera cel puțin 3.200 de locuri de muncă pentru botoșăneni. Este cel mai liberal Cod Fiscal de după 1989. Deci dacă PNL-iștii vopsiți îi susțin pe întreprinzătorii botoșăneni, așa cum pretind, să voteze Codul Fiscal în Parlament!”, a subliniat Costel Lupașcu.

Reprezentantul social-democraților a precizat că toți parlamentarii PSD din Botoșani vor vota Codul Fiscal înaintat de Guvern, pentru că măsurile propuse vor genera locuri de muncă. „Principala prioritate a botoșănenilor este crearea de locuri de muncă. De aceea vom susține fără rezerve noul Cod Fiscal, întrucât măsurile propuse îi vor stimula pe angajatori să își dezvolte afacerile și să facă noi angajări”, a subliniat purtătorul de cuvânt al PSD Botoșani.

Sursa: comunicat presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *