Leo Grozavu, înaintea meciului cu Dinamo: Va fi un meci dificil prin prisma faptului că întâlnim o echipă rănită

leo grozavu fc botosaniAntrenorul FC Botoşani a precizat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă că meciul cu Dinamo va fi unul dificil.

like facebookLeo Grozavu a atras atenţia că ambele echipe vin după o perioadă în care nu au obţinut victorii şi elevii săi trebuie să facă un meci bun pentru a spera la un rezultat pozitiv.

„Ne pregătim bine pentru acest meci şi vrem să facem un joc bun dar să şi obţinem un rezultat pozitiv. Punctele nu pot veni însă decât pe fondul unul joc bun. Nu poţi juca slab contra lui Dinamo şi să şi câştigi. Va fi un meci dificil prin prisma faptului că întâlnim o echipă rănită. Vorbim totuşi de Dinamo, o echipă care are de apărat un prestigiu, o echipă titrată şi mai mult ca sigur că ne va aştepta o partidă dificilă. Nu am făcut o balanţă ca să văd pe cine e presiunea mai mare. Presiune este pe ambele echipe. Ei vin după o perioadă secetoasă, noi la fel, deci presiunea este pe ambele echipe”, a declarat Leo Grozavu.

Partida dintre Dinamo şi FC Botoşani se va disputa, vineri, de la ora 20.30 şi va fi transmisă de Look TV şi Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *