Încă un suicid! Un bărbat şi-a pus capăt zilelor de dragul nepoţilor

PolitiaUn bărbat de 76 de ani din localitatea Brăeşti s-a spânzurat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o anexă a casei în care locuia. Bărbatul a fost găsit fără suflare de soţia lui, însă a fost prea târziu pentru a fi solicitată intervenţia cadrelor de pe ambulanţă.

Potrivit sătenilor, bărbatul era tare necăjit în ultima perioadă şi reproşa că nu este vizitat de nepoţi. În plus a început să-şi înece amarul în băutură. la fel a făcut şi sâmbătă toată ziua, iar în timpul nopţii a plecat din casă şi nu s-a mai întors. El a legat o funie de o grindă şi a spus adio vieţii.

like facebookMartorii spun că acesta a lăsat şi un bilet în care a scris că s-a săturat de viaţă şi regretă fapta. Potrivit procedurilor, corpul a fost examinat de poliţişti care au solicitat efectuarea necropsiei şi au deschis o anchetă privind elucidarea acestei morţi suspecte.

Acest caz vine la câteva zile după ce un bărbat de 37 de ani din localitatea Corjăuţi, comuna Hilişeu Horia s-a spânzurat miercuri în podul casei. Trupul fără viaţă al acestuia a fost găsit de un vecin, care locuia în imobilul vecin dar care avea acoperişul comun.

Din câte se pare bărbatul obişnuia să consume băuturi alcoolice şi cu o seară înainte a avut divergenţe în familie. Miercuri dimineaţă a plecat din casă fără să spună unde merge şi după câteva ore a fost găsit spânzurat. Pe corpul acestuia nu au fost observate alte urme de violenţă în afară de şanţul caracteristic din jurul gâtului. Cadrele de pe ambulanţă chemate nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viaţă, decesul survenind cel mai probabil, cu mult timp înainte de sosirea lor. Poliţiştii fac cercetări pentru a clarifica cauzele acestei morţi suspecte şi au cerut efectuarea necropsiei.

Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio, locuia în casă cu concubina şi avea un copil minor. Ioan Butnaru , primarul comunei Hilişeu Horia a precizat după acest episod că până acum, numai în acest an, în comuna sa s-au sinucis prin spânzurare nu mai puţin de cinci persoane. El a menţionat că va discuta cu preoţii, poliţiştii şi eventual cu psihologii pentru a întreprinde măsuri prin care să stopeze acest fenomen. Tot miercuri, o rudă a bărbatului decedat în Hilişeu a fost salvat în ultima clipă din ştreang.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *