Sorescu, propunerea organizației municipale a PNL pentru șefia partidului

pnl Botosani sediuOrganizația municipală a PNl nu susține varianta ca Florin Țurcanu să fie înlocuit de fratele acestuia, Mihai Țurcanu, la șefia PNL.

Conducerea organizației PNL din municipiul Botoșani, în frunte cu președintele Viorel Iliuță, a decis să îl susțină pe actualul președinte interimar al partidului, Gheorghe Sorescu, pentru președinția PNL.

Potrivit unui comunicat, organizaţia municipală a Partidului Naţional Liberal Botoşani, prin votul liber exprimat de membrii acesteia, a stabilit cu majoritate confortabilă de voturi  că:

  • nu este de acord cu modalitatea aleasă de preşedintele Florin Ţurcanu de a stabili interimatul la conducerea organizaţiei judeţene;
  • domnul  Mihai Ţurcanu nu va fi sprijinit să acceadă la conducerea interimară a organizaţiei judeţene;
  • domnul Gheorghe Sorescu, preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Botoşani  este propunerea liberalilor din municipiu pentru  funcţia de Preşedinte interimar al  PNL şi Copreşedinte al noului PNL.

Liderul PNL Florin Țurcanu și-a dat demisia, vineri, propunându-l pentru această funcție pe fratele său, europarlamentarul Mihai Țurcanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *