Țurcanu se jură că nu îl sapă pe Sorescu. Vezi reacția fostului lider PNL!

florin turcanu gheorghe sorescuFostul lider PNL Florin Țurcanu respinge orice acuzație privind încercarea sa de a produce schimbarea din funcție a președintelui interimar al Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu. El susține că nu negociază cu nimeni funcția de președinte al CJ.

„Nu negociez cu nimeni președinția Consiliului Județean. Gheorghe Sorescu a preluat, cu girul consilierilor județeni, mandatul de președinte, drept pentru care susțin în continuare ideea că va face tot ceea ce depinde de dumnealui pentru a conduce corect administrația județeană. Încă o dată îi urez succes în ducerea la îndeplinire a tuturor proiectelor pentru Botoșani, a afirmat Țurcanu.

like facebookTotodată, Țurcanu explică și decizia de a se retrage de la conducerea PNL.

„Am decis să fiu cât mai puțin vizibil în viața politică, date fiind acțiunile din ultima perioadă, și doresc ca acest lucru să fie respectat. Opiniile legate de președinția partidului sau de oricare funcție sau acțiune mi le-am exprimat în cadrul ședințelor de partid, de aceea resping orice acuzație de impunere a anumitor decizii, de negociere a unor funcții sau de dezbinare a Organizației Județene a PNL Botoșani”, a precizat Florin Țurcanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *