EXCLUSIV Evadare dintr-o sală de judecată din Botoşani

talhar in catuse arestat bogdan george iacobUn adolescent, reţinut pentru fapte de furt calificat, şi dus la instanţă pentru propunere de arestare preventivă a reuşit să fugă din sala de judecată, de lângă polițistul care îl păzea.

like facebookAndrei N., de 17 ani, a fost escortat, în luna iunie 2014, alături de un complice reţinut, la rândul său, de doi poliţişti. În timpul audierilor judecătorul le-a încuviinţat poliţiştilor să le scoată cătuşele, iar la final instanţa a încuviinţat arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul său şi cercetarea în libertate pentru celălalt suspect.

După ce i s-a adus la cunoştinţă decizia instanţei şi a fost pus să semneze procesul verbal ce prevederea arestarea sa preventivă, adolescentul s-a zmuncit din braţul poliţistului care îl ţinea şi a fugit pe scările instanţei.

Jandarmii care asigurau paza Judecătoriei au reuşit să îl prindă, iar în cursul acestei săptămâni a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru evadare.

Până acum cazul nu a fost mediatizat de autorităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *