Președintele CJ: Dacă nu se reușește revitalizarea pieței de la mall până în septembrie, ea va fi închisă

cj fara turcanuDiscuții aprinse în ședința de Consiliu Județean și de la piața agroalimentară de la mall. Unii consilieri au spus că piața a mers în pierdere și au cerut lămuriri cu privire la viitorul acesteia.

La venituri din chirii depășim cu mult plata către mall, în schimb atunci când ajungem la plata utilităților refacturate reprezintă cam 10% din ceea ce plătim noi către mall. Ori dacă am avut un grad de ocupare care să ne permită să recuperăm integral chiria pe care o dăm la mall, nu văd cum la utilitățile refacturate sumele sunt mult mai mici decât utilitățile pe care noi le plătim către mall”, a spus consilierul Gheorghe Vâzdoagă.

like facebookPreședintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, a spus că dacă până în luna septembrie, data până când s-a prelungit contractul cu Uvertura mall pe aceeași chirie, de 2000 euro lunar, piața nu se revitalizează, atunci ea va fi închisă.

Dacă în aceste șase luni, până în septembrie, nu se reușește revitalizarea pieței, lucrurile nu vor evolua într-un sens în care să fim convinși că activitatea la piața agroalimentară poate să devină sustenabilă, se va face închiderea pieței agroalimentare”, a spus Sorescu.

Piaţa de la mall s-a deschis în decembrie 2013, iar mai mulți comercianți s-au retras din cauza vânzărilor scăzute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *