Președintele CJ, Gheorghe Sorescu: Până nu se lămurește dacă vor fi sau nu alegeri, cred că este neinspirat să vină un vicepreședinte

sorescu gheorghe cjPreședintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, a declarat luni că nu se impune numirea celui de-al doilea vicepreședinte la Consiliul Județean până nu se ia o decizie în privința organizării alegerilor anticipate. El a spus că este neinspirat ca o persoană să vină pe funcția de vicepreședinte la Consiliul Județean doar pentru o lună sau două. Declarația a fost făcută pe fondul unor zvonuri apărute în spațiul public cum că se pregătește venirea celui de-al doilea vicepreședinte la CJ.

like facebookCel puțin în perioada aceasta, până nu se lămurește dacă vor fi sau nu alegeri în prima parte a anului, cred că este neinspirat să vină un vicepreședinte pentru o lună-două. Când se va impune se va numi și un al doilea vicepreședinte, dar nu este oportun acum”, a menționat Sorescu.

Potrivit legii, alegerile județene anticipate ar trebui organizate în maximum 90 de zile.

Judecătorii Tribunalului Botoşani au decis ca Florin Ţurcanu să nu revină pe funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.  Instanţa a respins ca nefondată cererea depusă de fostul preşedinte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *