Șeful Serviciului Permise Auto: Sunt care vin la sală și de zece ori și tot nu reușesc să promoveze examenul pentru permis auto

examen permis oras Botosani- scoala de soferiAproximativ 3% din aspiranții la carnetul de șofer sunt nevoiți să repete de mai multe ori proba teoretică, întrucât nu reușesc să facă mai mult de cinci-șase puncte la sală. Dănuț Ciubotaru, șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Botoșani, susține că sunt botoșăneni care au fost nevoiți să repete chiar de zece ori sala. Recordul îl deține un tânăr care de opt ani la rând se chinuie să promoveze proba scrisă, prezentându-se și de 20 de ori pe an la examinare.

like facebookNu am să înţeleg niciodată acest fenomen. Vin fără să se pregătească, cu toate că se plăteşte o anumită taxă. La al treilea examen, taxa se măreşte în funcţie de categorie. Vin să dea de şase-şapte ori examen, chiar de zece ori și fac cinci-şase puncte din 26. Tratează cu indiferență și superficialitate examenul”, a menționat Ciubotaru.

Procentul de promovare în primele două luni ale acestui an este de 57,11% la proba teoretică și 83,51% la traseu. 60% dintre aspiranții la carnetul de șofer sunt bărbați și 40% femei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *