VIDEO Constantin Brânzilă condus pe ultimul drum de sute de persoane

inmormantare constatin branzila botosani5Constantin Brânzilă a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane într-un concertigiu funerar format şi din autospecialele Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi Smurd.

Slujba pentru şoferul de pe ambulanţă, mort în accidentul de joi seară, a fost ţinută de cuscrul său, Emilian Duceag, preot care slujeşte în comuna Roma, alături de preotul de la Biserica Buna Vestire, unde a fost depus Constantin Brânzilă.

like facebookPreotul din Roma a ţinut o cuvântare în biserică înainte ca trupul neînsufleţit al cuscrului său să fie scos afară, precizând că acesta nu avea inmormantare constatin branzila botosani10nici o suferinţă şi a murit în tragicul accident lăsând în urmă o familie îndurerată. De asemenea acesta a atras atenţia asupra importanţei autospecialelor SJA, dar şi a Pompierilor şi Poliţiştii menţionând că aceştia sunt salvatori şi ar trebui ca ceilalţi cetăţeni să îi respecte.

Cortegiul funerar s-a îndreptat apoi pe Octav Onicescu, Primăverii până în capătul liniei unu, George Enescu până la sensul giratoriu cu Bulevardul Mihai Eminescu, a continua pe bulevard până la intersecţia cu Octav Onicescu şi apoi a urcat până pe Pacea şi s-a oprit în cimitirul cu acelaşi nume.

 

inmormantare constatin branzila botosani8inmormantare constatin branzila botosani7inmormantare constatin branzila botosani6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *