A ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit cu o piatră

lovit de piatraDistanţa pare să nu fie o problemă atunci când vecinii au câte ceva de împărţit. De asta s-a convins un bărbat de 51 de ani din localitatea Mileanca care a ajuns aproape în comă sâmbătă noaptea la Spitalul Dorohoi un un traumatism cranian sever şi mai multe echimoze în zona feţei.

Chiar dacă, medicii au crezut că este vorba de o agresiune, Costică A. a povestit că nu a fost atins nici măcar cu un deget de agresor.

like facebookTraumatismele i-au fost provocate de o piatră aruncată peste gardul proprietăţii de un vecin cu  care se afla de ceva vreme în conflict. Din declaraţii a rezultat faptul că victima trebăluia prin curte iar pe drum a trecut vecinul arţăgos care a început să-l înjure. Nu l-a băgat în seamă iar în secunda următoare a simţit o durere enormă în ceafă şi s-a prăbuşit într-o baltă de sânge. V

ictima a mai povestit de pe patul de spital că, după ce a încasat lovitura, a rămas inconştient la pământ minute bune. După ce şi-a revenit a chemat o ambulanţă. Starea bărbatului este acum stabilă însă el va fi suspus unor investigaţii suplimentare. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Sursa: Opinia de Dorohoi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *