Posturile scoase la concurs de Primăria Botoșani nu au căutare. Vezi motivul!

ovidiu portariuc 15Primăria Botoșani a scos la concurs mai multe posturi vacante, însă nu s-au înscris candidați. Anunțul a fost făcut de primarul Ovidiu Portariuc, care spune că posturile din primărie nu sunt întrebate din cauza salariilor mici. Primăria Botoșani a anunțat concurs, în urmă cu trei săptămâni, pentru ocuparea a două posturi de consilier în Corpul de Control al Primarului, dar nu s-a înscris nicio persoană.

like facebookCorpul de control este înființat, a fost și concurs, dar nu s-a prezentat nimeni. Salariile sunt foarte mici. Un salariu de 800-900 lei pentru un specialist în economie. E greu să găsești pe cineva care vine din sistemul privat de la 2500-3000 lei la un salariu de 800 lei. Vom scoate din nou la concurs și sperăm să fie doritori. Nu sunt singurele. Am mai scos la concurs, dar nu sunt candidați”, a menționat edilul municipiului Botoșani.

În perioada imediat următoare vor mai fi scoase la concurs o parte din posturile create în cadrul Direcției de Dezvoltare și Direcției Edilitare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *