Un inspector din Botoșani, în echipa de control a marilor averi. Vezi toți membrii comisiei!

directia generala a finantelor publiceUn inspector din Botoșani va face parte din echipa de control a marilor averi deținute de miliardarii din Botoșani, din Moldova, dar și din țară. Este vorba de Cornel Gherasim, care va face parte din noul compartiment creat special în cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

La nivel regional, compartimentul va funcționa sub coordonarea Direcției Regionale a Finanțelor Publice Iași și va fi coordonat de Ortansa Tudor, fostă angajată a Finanțelor Publice Vaslui.

like facebookDin echipă mai fac parte Eugen Alexa, Elena Scripcaru și Daniel Isac, inspectori superiori la Finanțele Publice Iași, Mihai Bilan, consilier superior Finanțele Publice Vaslui, dar și Adrian Marius Bucaciuc și Valentin Iftimescu, de la Finanțele Publice Suceava.

Potrivit declarației de avere, botoșăneanul Cornel Gherasim, consilier superior la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Botoșani, are două apartamente, un autoturism Daewoo Cielo și doua conturi la BCR.

La nivelul ANAF a fost intocmita o lista cu 450 de persoane provenind din cele șase județe ale Moldovei care sunt „suspecte” si prin urmare vor fi verificate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *