Conferința „Femeia – fântâna vieții”, organizată de Biserica „Sf Ioan Iacob Hozevitul”

„Sf Ioan Iacob Hozevitul” Botosani- actiuneBiserica „Sf Ioan Iacob Hozevitul”, de lângă sediul Poliției Rutiere din Zona industrială, organizează duminică, 22 martie, o întâlnire cu enoriașii pentru a reaminti importanța femeii în societate și darul cu care aceasta a fost înzestrată de Dumnezeu.

„În parohia noastra, Sfântul Ioan Iacob Hozevitul, duminică, 22 martie 2015, va avea loc conferința „Femeia – fântâna vieții”. Acestă conferință este posibilă ca urmare a unui parteneriat încheiat între parohia noastră și Protopopiatul Botoșani, ATOR Botoșani și APOR Botoșani. Invitat special va fi doamna doctor Laura Paraschiva Puiu, vicepreședinte APOR Botoșani”, a declarat preotul Radu Constantin Zaiț.

like facebookAcțiunea organizată de Biserica Sfântul Ioan Iacob Hozevitul va avea loc duminică, începând cu ora 17.00, în cadrul lăcașului de cult, și face parte din săptămâna 18-25 martie, denumită „Săptămâna pentru viață”.

În perioada 18–25 martie 2015, Arhiepiscopia Iașilor, prin Departamentul Pro Vita, se alătură proiectului Săptămâna pentru viață 2015 – „Fiecare viață este un dar”, al cărui eveniment central este Marșul pentru viață 2015, organizat în colaborare cu Asociația Studenți pentru Viață – București.

În cadrul Arhiepiscopiei Iașilor Marșul pentru Viață 2015 va fi organizat în opt orașe din județele Iași, Botoșani și Neamț, după cum urmează: pe data de 21 martie, sâmbătă – în Iași, Botoșani, Piatra Neamț, Bucecea, Darabani; pe data de 22 martie, duminică – în Pașcani, Săveni și Târgu Neamț. Pe tot parcursul Săptămânii pentru Viață 2015 vor fi organizate în toate protopopiatele din Arhiepiscopia Iașilor evenimente specifice temei de anul acesta: proiecții de film, seri artistice, conferințe și workshop-uri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *