Povestea incredibilă a șoferului de ambulanță mort în accidentul de joi seară!

accident tir ambulanta petru rares botosani4Constantin Brânzilă, șoferul care a murit joi seară după ce ambulanța pe care o conducea a fost lovită de un TIR, a plecat în cursă extrem de relaxat. Înainte de a urca la volanul salvării, bărbatul de 57 de ani a jucat rummy cu mai mulți colegi de-ai săi.

Imediat ce dispeceratul Serviciului județean de Ambulanță a primit solicitarea de a transporta un copil de 11 ani și mama sa la Iași, Constantin Brânzilă a întrerupt jocul, spunând colegilor că pleacă în cursă, însă se va întoarce în curând pentru a continua.

„Când a plecat, a crezut că merge la un caz în Botoșani și că se întoarcere repede”, povestesc colegii.

like facebookEl nu a știut că avea să plece pe un drum fără întoarcere.

La scurt timp, după circa zece minute, ceilalți colegi care continuau jocul de rummy au auzit în stație o nouă chemare, cu medic, însă nu și-au dat seama că echipajul merge să acorde asistență unor colegi de-ai lor. Abia când a fost solicitată o a doua ambulanță, li s-a transmis că victime au fost șoferul ambulanței, Constantin Brânzilă și colega sa, asistenta Maria Ciobanu.

Mai mulți angajați ai Ambulanței, aflați la serviciu sau în timpul liber, au mers, joi seară, la spoital, pentru a fi alături de colegii lor. Unii chiar au participat la manevrele de resuscitare făcute pentru șoferul rănit.

„Era un om extraordinar”, spun colegii despre Brânzilă.

Constantin Brânzilă era căsătorit, avea două fete, care, la rândul lor, erau căsătorite.

FOTO Încă un accident cu salvarea. Femeie ajunsă la spital după ce a fost lovită de o ambulanţă

VIDEO Vezi starea asistentei şi a mamei şi copilului aflaţi în ambulanţa spulberată de TIR!

Şoferul care a produs accidentul mortal nu avea experienţă pe TIR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *