Promoții de primăvară la Botoșani Shopping Center

Botosani Shoping CenterPrimavara vine la Botosani Shopping Center cu promotii ce vor multumi si cele mai pretentioase gusturi. Pentru a te pregati de primvara, regasesti reduceri  de 50% la magazinul Orsay, reduceri la magazinul de incaltaminte Grazzie Mille sau la magazinul Leonardo si reduceri la magazinul Domo . Si nu ne oprim aici, continuam lista reducerilor cu hypermarketul Carrefour unde regasesti cele mai bune promotii la electrocasnice, produse de curatat, produse pentru bucatarie si multe altele.

Weekendul il petreci la Botosani Shopping Center. Va invitam duminica de la ora 12:00 la Gala vedetelor de martisor si te asteptam cu cele mai frumoase dansuri si cantece de primavara oferite de talentatii copii de la Asociatia Culturala Arlechin.

Distractie garantata doar la Botosani Shopping Center – Magazinele tale preferate!

Despre Botosani Shopping Center

Centrul comercial are o suprafață totală de 22.031 m², din care hypermarketul Carrefour acoperă peste 9.000 mp. Botoşani Shopping Center dispune de o suprafaţă închiriabilă de 14.864,99 m², din care 14.571,99 m² contractaţi de retaileri naţionali şi internaţionali, printre care Domo, NewYorker, Leonardo,  Orsay, Mado şi Beauty Mania, fiind unul dintre cele mai mari proiecte de retail din Botoşani. Cu un grad de ocupare de peste 90% realizat de cele 29 de magazine ale centrului comercial, Botoşani Shopping Center reuşeşte să atragă peste 3 milioane de vizitatori anual.

Sursa: comunicat presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *