Viceprimarul Buliga: Sensul giratoriu de la intersecția Petru Rareș cu Bulevardul Mihai Eminescu va fi realizat anul acesta

sens giratoriuViceprimarul municipiului Botoșani, Marius Buliga, susține că sensul giratoriu de la intersecția Petru Rareș cu Bulevardul ”Mihai Eminescu” va fi realizat anul acesta. El a spus că în cazul în care se vor semnala întârzieri în execuția acestuia, va propune ca intersecția să fie semaforizată temporar.

like facebookS-a făcut proiectarea anul trecut iar anul acesta au fost prinși bani în buget pentru execuția sensului giratoriu. În cursul anului va fi realizat. Se impune o urgentare și ne gândim să facem o semaforizare până la realizarea sensului giratoriu, dar acest lucru nu îl hotărăsc eu, nu îl hotărâm noi, ci Comisia de sistematizare rutieră. În acea comisie se decide acest lucru”, a menționat viceprimarul municipiului Botoșani.

Joi seară, în urma unui teribil accident de circulație produs în această intersecție și-a pierdut viața o persoană iar alte două au fost rănite.

O altă intersecție ”problemă” din municipiul Botoșani va fi semaforizată în acest an. Este vorba de intersecția de la Școala 1, pentru care Comisia de sistematizare rutieră și-a dat deja acceptul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *