Medic de la SJA: Moartea colegului nostru ar trebui să fie un semnal pentru autorităţi şi şoferi

lumanari ambulanta mort sofer botosani1Colegii lui Constantin Brânzilă, şoferul de pe ambulanţă, ce a decedat, joi seară, în accident sunt şocaţi de cele întâmplate.

like facebookLa intrarea în sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă au fost aprinse mai multe candele, iar angajaţii nu îşi revin din şoc.

Medicii sunt revoltaţi de comportamentul unor şoferi în trafic şi aşteaptă ca autorităţile să rezolve problema intersecţiei Petru Rareş cu bulveardul Mihai Eminescu ce pare a fi blestemată.

” Putea fi oricare dintre noi. Aşa este aici vii la serviciu şi poţi păţi o tragedie. Un salvator a ajuns să fie ucis. Sper să fie un semnal de alarmă pentru autorităţi şi pentru şoferi”, a declarat Liliana Mateciuc, medic.

Constantin Brânzilă a lăsat în urmă o soţie şi două fete, cea mai mare lucrează la o bancă din Botoşani, iar mezina este în Bucureşti. Era printre cei mai vechi angajaţi din sistem, din 1995 activând în instituţie. În urmă cu doi ani mai suferise un accident în misiune, la intersecţia drumurilor ce duc spre Vorona-Tudora-Joldeşti, un tânăr de 28 de ani nu a respectat semnul Stop şi a intrat în ambulanţă. Atunci echipajul a scăpat cu răni uşoare.

Acum asistenta este în grija colegilor de la spital, iar autospecială a fost distrusă în totalitate. Conducerea SJA a solicitat o altă maşină, după ce tot, joi, o altă ambulanţă a avut accident în Donici.

lumanari ambulanta mort sofer botosani2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *