VIDEO & FOTO Tragedie! Ambulanță în misiune, lovită de un TIR. Șoferul salvării a murit

accident tir ambulanta petru rares botosani5Un bărbat a murit și alte două persoane au fost grav rănite în urma unui cumplit accident produs, joi seară, în intersecția Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Petru Rareș. Un TIR care circula pe Petru Rareș, dinspre Rompetrol, a pătruns în intersecție lovind în plin o ambulanță care se afla în misiune, ea transportând o mamă și un copil spre Iași.

În urma accidentului, șoferul ambulanței, Constantin Brânzilă, de 56 de ani, a decedat.

El a rămas încarcerat, alături de asistenta Maria Ciobanu, 33 de ani, dar și de șoferul TIR-ului au rămas încarcerați, având nevoie de intervenția echipajelor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Ei au fost transportați la spital, dar șoferul ambulanței nu a mai putut fi salvat.

like facebookTIR-ul implicat este înmatriculat în Suceava și apaține firmei Universal Trans Services Bulgariu SRL. El se întorcea gol de la Ștefănești, unde descărcase niște stâlpi de iluminat.

Șoferul camionului, Gavril Bulgariu, de 48 de ani, din Udești- Suceava, nu a văzut că indicatorul Stop, lovind în plin mașina salvării.

Ambulanța a devenit un morman de fiare contorsionate, iar TIR-ul s-a rupt practic în două.

accident tir ambulanta petru rares botosani5acc tir ambulanta petru rares botosani6acc tir ambulanta petru rares botosani4acc tir ambulanta petru rares botosani3acc tir ambulanta petru rares botosani1acc tir ambulanta petru rares botosani