Suporteri interziși pe stadion, după ce au încercat să pătrundă la meci sub influența alcoolului

jandarmi la stadionLa meciul de fotbal disputat sâmbăta trecută pe Stadionul municipal Botoșani, doi spectatori care au încercat să pătrundă la meci sub influența vizibilă a băuturilor alcoolice, au fost opriți de jandarmi la porțile de acces.

Conform prevederilor legale, spectatorilor le este interzis să pătrundă în stare vădită de beție sau să consume băuturi alcoolice în arenele sportive, iar nerespectarea acestor interdicții constituie contravenție. Pentru faptele săvârșite, cei doi bărbați nu vor mai putea intra pe stadion la meciuri de fotbal timp de 6 luni de zile și vor avea de achitat câte o amendă în valoare de 250 de lei fiecare.

La meciul disputat în data de 18 martie, pe Stadionul municipal Dorohoi, un bărbat care a încercat să pătrundă escaladând gardul împrejmuitor, a fost observat de agenții firmei de securitate, fiind amendat cu 80 de lei de către lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani pentru că a încercat să intre pe stadion prin încălcarea normelor legale de acces stabilite de organizator, în condițiile în care anterior începerii partidei fusese atenționat să nu încerce să între deoarece era în stare de ebrietate.

like facebookAceeași persoană a mai fost sancționată cu amendă și a avut interdicție o perioadă de 6 luni, pentru că în turul campionatului de fotbal 2014 – 2015 a fost depistat în tribunele stadionului din Dorohoi în stare de ebrietate, după ce reușise să intre, fără a fi observat, tot prin escaladarea gardului.

La meciul de fotbal care se va disputa vineri, 20 martie, începând cu ora 20.30, între echipele F.C.Botoșani – A.S.A. Tîrgu Mureș, 72 de jandarmi, împreună cu efective de poliție, pompieri, poliție locală și agenți de securitate vor asigura ordinea și liniștea publică, atât pe stadion, cât și în apropierea acestuia și pe căile de acces pietonal sau rutier, conform competențelor legale.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *