Sorescu după decizia judecătorilor în cazul Florin Țurcanu: Guvernul decide dacă declanșează sau nu alegeri anticipate, dar ar fi niște cheltuieli inutile

sorescuPreședintele Consiliului Județean, Gheorghe Sorescu, spune că decizia privind organizarea de alegeri anticipate pentru un nou președinte de Consiliu Județean stă la mâna Guvernului. Potrivit legii, alegerile județene anticipate ar trebui organizate în maximum 90 de zile, însă, susține Sorescu, dacă acestea nu vor fi organizate în prima jumătate a anului, ele nu-și mai au rostul.

La anul va fi o altă campanie. Aș părea subiectiv dacă aș spune că nu s-ar impune, dar sunt niște cheltuieli inutile. Nu aș vrea să se interpreteze că <acesta stă proțăpit aici ca un popândău și vrea să rămână>. Nici pe departe”, a menționat Sorescu.

like facebookJudecătorii Tribunalului Botoşani au decis, miercuri, ca Florin Ţurcanu să nu revină pe funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.  Instanţa a respins ca nefondată cererea depusă de fostul preşedinte, prin avocat, pentru anularea ordinului prefectului privind revocarea sa din funcţie. Decizia este definitivă, dar nu şi irevocabilă.

 

One thought on “Sorescu după decizia judecătorilor în cazul Florin Țurcanu: Guvernul decide dacă declanșează sau nu alegeri anticipate, dar ar fi niște cheltuieli inutile

  1. Domnule Sorescu, se pare ca sunteti pe drumul cel bun la capitolul ,, motivatii politice”. Asa trebuie sa se comporte un politician. Insa, dincolo de aceste misculatii politice, ar fi trebuit sa admiteti si chiar sa solicitati alegeri anticipate la Botosani pentru ca rezultatele se pot constitui intr-un test privind aprecierea si intentia de vot a alegatorilor, cu conditia ca pina la anul viitor PNL-ul botosanean sa nu mai faca prostii mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *