Florin Acsinte: Am o datorie faţă de colegi şi antrenor. Sunt supărat şi eu pe mine şi cred că şi antrenorul

florin acsinte fc botosaniFlorin Acinste revine în echipa FC Botoşani după ce şi-a ispăşit suspendarea primită în urma cartonaşului roşu primit în meciul cu Astra.

like facebookFundaşul stânga a prefaţat meciul cu ASA Tg Mureş spunând că va fi unul dificil, însă gazdele vor putea obţine victoria dacă se vor prezenta la ora jocului într-o formă bună.

„Va fi un meci f greu având în vedere forma lor, dar totul depinde de noi, dacă vom fi bine putem face o partidă bună. Nu se poate vorbi de o favorită, meciul se porneşte de la 0-0 şi orice este posibil. Nu ţin neapărat să joc, am o datorie faţă de colegi şi antrenori. Sunt supărat pe mine şi cred că şi antrenorul mai este supărat pe mine. S-a făcut prea mare tam tam cu acel cartonaş. A fost un gest incalificabil, ieri Patache a ieşit plin de sânge şi e inadmisibil să se audă că s-a dus în cotul adversarului”, a declarat Florin Acsinte.

Meciul dintre FC Botoşani şi ASA Tg Mureş se va disputa vineri de la 20.30 şi va fi transmis de Look TV şi Digi Sport 1.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *