Leo Grozavu: Aş vrea ca la meciul cu Târgu Mureş să nu ne arbitreze cel mai bun arbitru din România

leo grozavu fc botosaniLeo Grozavu s-a arătat deranjat de ultimile arbitraje de care a avut parte FC Botoşani. Antrenorul a menţionat că îşi doreşte ca la meciul, de vineri, cu ASA Târgu Mureş să nu fie arbitrat de Tudor, catalogat drept cel mai bun arbitru din România.

like facebookTehnicianul susţine că la fiecare partidă se confruntă cu mari probleme în alegerea primului 11 din cauza suspendărilor. Acesta bănuieşte că FC Botoşani a ajuns să deranjeze în liga I după ce s-a vorbit de Europa League.

„Mă deranjează că toată lumea a început să ne ia la ochi. Ştiu că domnul Tudor este cel mai bun arbritru din România şi sper să nu fie delegat la meciul cu Tg. Mureş. Primim numai cei mai buni arbitri din România, dar nu vreau să spun mai multe. Sunt deranjat de faptul că se fac multe greşeli împotriva noastră, mai nou. La fiecare meci avem câte 5-6 suspendaţi, e destul de dificil de încropit o echipă. Şi Steaua dacă ar juca fără 5 titluari nu cred că ar fi uşor. Deranjăm pe toată lumea, avem o serie de experţi care apar pe la TV şi îşi dau cu părerea despre Botoşani, de parcă ar şti ce se întâmplă aici, cum se munceşte. Nu vreau să le dau numele, dar o voi face cu altă ocazie. Probabil că deranjăm, o echipă mică, fără mari veleităţi, nu de puţin timp apărută pe scena primei ligi. În ultima perioadă văd că suntem destul de mititei pentru războiul pe care l-am început. De când s-a vorbit de Europa League toată lumea vrea să ne dea în cap. Am spus-o de la început, Botoşaniul nu a avut şi nici nu are obiectiv Europa League. Noi trebuie să ne vedem de treaba noastră, să încercăm să ne consolidăm poziţia actuală din clasament, ceea ce pentru club ar fi o performanţă”, a declarat Leo Grozavu.

Meciul dintre FC Botoşani şi ASA Tg Mureş se va disputa, vineri, de la 20.30 pe Stadionul Municipal şi va fi transmis de Look TV şi Digi Sport 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *