Daniel Botezatu, după concursul pentru şefia IŞJ: Eram cel ce reprezenta anti-sistemul, în viziunea unora din cei aflați la putere eram Antichristul

Daniel Botezatu
Daniel Botezatu

Profesorul Daniel Botezatu, contracandidatul Mihaelei Huncă la şefia IŞJ, a lansat un atac asupra modului de organizare a concursului pentru ocuparea posturilor de inspectori generali.

like facebookAcesta a menţionat pe pagina personală de Facebook că a participat la concurs fiind conştient de şansele reduse de reuşită, însă a făcut acest lucru pentru a face opoziţie sistemului.

„Țin să precizez, de la bun început, că am plecat la acest concurs nu neapărat precum mielul la tăiere, dar conștient de șansele redusa de reușită ale mele. Eram cel ce reprezenta anti-sistemul, în viziunea unora din cei aflați la putere eram Antichristul.Eram prevenit de ceea ce se întâmpla la minister din zvonurile care arătau că procentajul de reușită era, până la data participării mele, de circa 20%. Adică unul din cinci candidați picase concursul. Erau printre ei și inspectori școlari generali în funcție, membri PSD, ceea ce-mi dădea iluzia unui concurs corect. A fost o simplă iluzie”, arată în postare Daniel Botezatu.

Acesta a adăugat că un reprezentant al comisiei de examinare le-a spus concurenţilor că dacă nu obțin punctajul necesar pentru a merge la următoarele probe au la dispoziție două variante: să meargă mai departe, caz în care li se afișează punctajul și se va afla că au picat, sau să depună o cerere către comisia de concurs, după ce au picat, prin care anunță că se retrag pe motive de sănătate.

Astfel, după prima probă au apărut mai multe cereri de retragere. La nivelul judeţului Botoşani ambii concurenţi au reuşit să treacă de prima probă. Departajarea la Botoşani s-a făcut la proba interviului.

„Am aflat că după ce am părăsit sala, secretarul de stat s-ar fi exprimat cumva ireverențios la adresa mea, ceva de genul ”ce caută și acesta pe aici”, moment în care ambii lideri județeni de sindicat, doamna Nacu și domnul Axinte, i-au transmis că au o percepție greșită asupra persoanei mele, arătând faptul că sunt profesor la cel mai bun liceu din județ și că am o reputație morală și profesională incontestabilă. Abia atunci domnul Șalaru a făcut pasul înapoi, afirmând ceva de genul că e posibil să se fi înșelat. 
În final, a câștigat doamna inspector școlar general în funcție, Mihaela Huncă, pe care am felicitat-o și căreia i-am urat succes. Mi-am atins și eu obiectivul, acela de a face opoziție sistemului, în primul rând, iar faptul că sistemul nu a reușit să mă îngenuncheze, picându-mă la examen, mi-a întărit încrederea în mine. În mine, nu în sistem! Prezența mea nu a legitimat acest concurs, cum afirmau unii postaci. Dimpotrivă, prin afirmațiile care pot fi probate, îl decredibilizează”, a încheiat Botezatu.

2 thoughts on “Daniel Botezatu, după concursul pentru şefia IŞJ: Eram cel ce reprezenta anti-sistemul, în viziunea unora din cei aflați la putere eram Antichristul

  1. portocaliule voi sa va duceti in pustiu si sa va spânzurati cât rau ati facut poporului român! Rămâneti din ce in ce mai putini adună DNA!

  2. Daniele, lasa-te de glume! Nu esti chiar atit de extraordinar si stii si tu asta.
    Daca functionezi la cel mai prestigios liceu, nu inseamna sa punem semnul egal.
    In plus, ai servit anii multi un partid care s-a dovedit a fi cel mai corupt, care a
    acoperit o mafie generalizata in societatea romaneasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *