Florin Ţurcanu riscă să fie executat silit în urma condamnării pentru fals intelectual

florin turcanu la pdl botosani alegeri botosaniFostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, riscă să fie executat silit după condamnarea de şase luni cu suspendare primită pentru fals intelectual.

like facebook Florin Ţurcanu a fost obligat la plata unor cheltuieli judiciare de 21.000 de lei de către judecătorii Judecătoriei Botoşani. Sentinţa a rămas definitivă în data de 11 decembrie 2014, iar procedurile prevăd plata cheltuielilor judiciare în termen de trei luni de la pronunţarea deciziei definitive. Fostul şef al judeţului nu a făcut plata, iar teoretic ar urma să fie executat silit de Fisc în baza sentinţei trimise de magistraţi.

Florin Ţurcanu a fost condamnat după ce, in calitate de presedinte al PNL, ar fi emis mai multe documente false, in baza carora doi consilieri judeteni si un consilier local au fost dati afara din partid, in mod ilegal.

Judecătorii Curţii de Apel Suceava au aplicat o pedeapsă de şase luni de închisoare cu suspendare şi un termen de încercare de doi ani şi şase luni. În baza acestei hotărâri, acesta a pierdut funcţia de preşedinte al CJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *