Competiție pentru copiii pasionați de modelling. Înscrie-te pentru a prezenta ținute la modă!

ziarul buzzCopiii și adolescenții pasionați de modelling se pot înscrie pentru a deveni modelele lunii,ceea ce le oferă ocazia de a prezenta ținute la modă. Este vorba despre o competiție lunară lansătă încă de anul trecut de ziarul Buzz, unica publicație din Botoșani, scrisă de copii și adolescenți, la care pot participa copii cu vârste cuprinse între 2 și 14 ani.

Înscrierea se face trimițând la emailul ziarului [email protected] o fotografie, datele personale constând în nume, prenume, vârstă, înălțime, greutate și un număr de telefon. Înscrierea este validată imediat ce sunt trimise toate aceste date, iar în intervalul 1-7 al fiecărei luni este lansat pe siteul ziarului un sondaj prin care copiii înscriși în luna respectivă vor fi votați. Doi dintre copii, o fetiță și un băiat, vor fi desemnați câștigători, aceștia trebuind să acumuleze cele mai multe voturi.

Interesant este că nimeni nu pierde la această competiție, pentru că ceilalți participanți care nu reușesc din prima să se claseze pe prima poziție, vor intra în competiție luna viitoare fără să mai necesite din parte lor o altă înscriere. Detalii găsiți și pe siteul ziarului aici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *