Primăria vrea să cumpere rețeaua de iluminat public de la E.On

iluminat publicPrimăria municipiului Botoșani are intenția de a prelua de la eE.On Distribuție România rețeaua de iluminat public. Municipalitatea vrea să facă un inventar al rețelei de iluminat pentru a avea o imagine clară asupra bunurilor care ar urma să fie preluate.

„Se organizează o achizitie publică pentru atribuirea contractului „Evaluarea sistemului de iluminat public aparținând EON Distribuție România”, acesta fiind unul dintre pasii necesar a fi parcursi în demersul de preluare a sistemului de iluminat public. In scopul derularii negocierilor pornind de la un fundament concret si solid reprezentat de valoarea obiectului suspus negocierii, Primaria Muncipiului Botosani intreprinde toate demersurile in acest sens. Evaluarea bunurilor se face de personal autorizat si atestat in acest sens, neavand drept obiectiv inventarierea, ci stabilirea unei valori a sistemului public de iluminat”, susține primarul Ovidiu Portariuc .

Potrivit acestuia, preluarea sistemului public de iluminat al municipiului Botosani reprezinta unul dintre obiectivele Primariei Municipiului Botosani, ca si conditie esentiala pentru includerea acestuia in programele, finantate din fonduri nerambursabile si proprii, de modernizare si extindere.

„Intregul proces presupune parcurgearea mai multor etape, pe parcursul carora municipalitatea intreprinde toate eforturile pentru a asigura transparenta si fundamentarea justa din punct de vedere tehnic si economic a deciziilor luate”, a precizat primarul.

 

One thought on “Primăria vrea să cumpere rețeaua de iluminat public de la E.On

  1. De o săptămână cei de la E On nu mai aprind lumina in P.Tineretului si nu e prima data când se intampla asta.Rușine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *