Cel mai scump pământ din Botoșani! Un teren din municipiu, scos la vânzare la 2,7 milioane de lei

teren fosta fabrica de cauciuc Arca BotosaniUn teren aparținând unuia dintre cei mai mari investitori din Botoșani a fost scos la vânzare la un preț record pentru piața imobiliară locală. Este vorba de un teren de peste două hectare și jumătate de teren aflat într-o zonă bună a Botoșaniului.

Terenul aparține firmei Hala Centrală SRL Iași, care a fost patronată de omul de afaceri Dănuț Prisecariu și care se află acum în insolvență.

Lichidatorii judiciari Management Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L. si SMDA Insolvency S.P.R.L. au anunțat scoaterea la vânzare a terenului din Botoșani situat în vecinătatea hipermarketului Praktiker și a Spitalului de Recuperare Sfântul Gheorghe.

like facebookTerenul are o suprafață 26.500,00 mp, este situat pe Calea Naționala, nr. 24 F, și este încadrat în categoria de folosință curți- construcții, ocupat de platforme betonate și alei acces, având deschidere frontală la Calea Națională și cale de acces secundară.

Prețul este de 2.708.600,00 lei, la care se adaugă TVA.

Prisecariu cumpărat, în 2007, activele fostei fabrici de cauciuc Arca din Botoșani, iar după ce a curățat terenul a cedat o parte Praktiker, iar cealaltă a rămas teren viran. Tranzacția s-a ridicat la 12,5 milioane de euro.

Licitația va avea loc pe 3 aprilie 2015.

One thought on “Cel mai scump pământ din Botoșani! Un teren din municipiu, scos la vânzare la 2,7 milioane de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *