Primăria Botoșani face angajări. Vezi ce posturi a scos la concurs!

primaria BotosaniPrimăria Botoşani organizează în data de 7 aprilie 2015 (proba scrisă) și 9 aprilie 2015 (interviul), concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a unor posturi vacante pentru personal contractual din cadrul Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Botoşani. Astfel, unul din posturile scoase la concurs este de director, grad profesional II;  1 post execuţie – consilier, grad profesional II la Compartimentul Marketing; – 1 post execuţie – consilier, grad profesional II la Compartimentul Relaţii cu Publicul – 1 post execuţie – consilier, grad profesional debutant la Compartimentul Relaţii cu Publicul.

Dosarele de înscriere se depun la sediul Municipiului Botoşani din str. Piaţa Revoluţiei nr.1, până la data de 30.03.2015, ora 16.00. Condiţii generale pentru participarea la acest concurs: – cele prevăzute în art. 3 din HG nr. 286/2011, cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţii specifice: Pentru director, grad profesional II: – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; – absolvent al unui curs de calificare ca director de centru informare turistică conform Standardelor ocupaţionale, secţiunea turism, hoteluri, restaurante sau calificare ca manager în activitatea de turism; – cel puţin 3 ani vechime în specialitatea studiilor superioare.

Pentru postul de consilier, grad profesional II la Compartimentul Marketing: – studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura de ştiinţă: ştiinţe ale comunicării; – ştiinţe economice, în specializările: – marketing, – economia comerţului, turismului şi serviciilor, – economia comerţului, turismului, serviciilor şi managementul calităţii, – administrarea afacerilor în comerţ, turism, servicii, merceologie şi managementul calităţii. – minimum 6 luni vechime în specialitatea studiilor superioare.

like facebookPentru postul de consilier, grad profesional II la Compartimentul Relaţii cu Publicul: – studii universitare absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; – absolvent al unui curs de calificare ca ghid de turism sau agent de turism absolvit cu Certificat de calificare profesională recunoscut de M.M.F.P.S.P.V. şi M.E.N. – minimum 6 luni vechime în specialitatea studiilor superioare.

Pentru postul de consilier, grad profesional debutant la Compartimentul Relaţii cu Publicul. – studii universitare absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă . – absolvent al unui curs de calificare ca ghid de turism sau agent de turism absolvit cu Certificat de calificare profesională recunoscut de M.M.F.P.S.P.V. şi M.E.N.

Vezi aici Bibliografia și actele necesare la înscriere!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *