Casa preotului acuzat de contrabandă spartă de hoţi

preot Dumitru Horga- CandestiGhinioanele se ţin lanţ pentru preotul din comâna Cândeşti. După ce a fost prins făcând contrabandă cu ţigări şi a fost trimis în judecată, acum s-a trezit şi cu casa spartă.

Dumitru Horga nu se afla la domiciliu şi în cursul săptămânii trecute hoţii i-au furat 3.000 de lei precum şi valută. Poliţiştii au declanşat o anchetă şi au conturat un cerc de suspecţi.

like facebookPreotul, alături de alţi 30 de funcţionari ai statului, 16 vameşi şi 14 poliţişti de frontieră, a fost trimis în judecată fiind acuzat de inițierea sau constituirea unui grup infracțional organizat, aderarea sau sprijinirea, sub orice formă a unui astfel de grup, varianta inițierii sau constituirii, dar şi de 21 infracțiuni de dare de mită.

Lângă preot, în boxa acuzaţilo a fost chemat şi dascălul de la biserică, Dumitru Daniel S., acuzat de inițierea sau constituirea unui grup infracțional organizat, aderarea sau sprijinirea, sub orice formă a unui astfel de grup( în varianta constituirii); cumpărarea de influență şi 2 infracțiuni de dare de mită.

În acelaşi dosar mai sunt trimişi în judecată Bogdan Iulian Horga, fiul preotului din Cândeşti, dar şi Paul Constantin Ciorneschi, ambii acuzaţi de inițiere sau constituire a unui grup infracțional organizat, aderarea sau sprijinirea, sub orice formă a unui astfel de grup.

Sursa: OpiniadeDorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *